Després de molt temps hem pogut tornar a obrir les portes de la masia. A partir del dia 13 de març pots venir a gaudir del vermut a la nostra terrasseta. 

Estigueu atents a les xarxes, que us avisarem quan tornem a obrir el servei de dinars! 

Masia Urbana

La masia Can Rull és una masia del S. XV, protegida com a Bé Cultural d’Interès Local. A més a més, és la que dóna nom al barri que l’envolta que data de 1919.

Les parets plenes d’història d’aquesta Masia Urbana, reconvertida en restaurant des del desembre de 2017, uneixen tradició i cuina moderna, amb una oferta que combina tapes i brasa. Sempre amb la qualitat i creativitat que caracteritza els xefs del Grup Cala Boca, propietaris de la masia.

la masia Can Rull

Avinguda Lluís Companys 69
Com arribar?

telèfons

WHATSAPP NOMÉS PER RESERVES A LA MASIA

696 803 236

Whatsapp per reserves de dilluns a dijous 

937 170 786

Telèfon reserves caps de setmana i festius

ELS NOSTRES CLIENTS

«Tienen una carta variada de tapas. Los morritos son buenísimos, estoy deseando que llegue el calor para ir a la terraza.»

– Cristina González

«Buen sitio, para quedar con amigos y buena comida»

– Manuel Cuenca

«Buen servicio, buena relación calidad precio. Lugar agradable.»

– Jesús

«No habíamos ido nunca. Masía muy bonita, perfecto para aparcar. Tapas muy buenas. Carta no demasiado extensa pero ingredientes de calidad, bien cocinado. Lo único que me ha sorprendido es que no hubiera ningún mantel individual ni de papel, ni de ningún material. El plato a simple mesa… No esta bien cuidado el detalle. Camarera que parece rusa muy atenta y simpática. Nos han invitado a chupitos . Precios muy razonable por la calidad.
Volveremos seguro. En verano la terraza será seguro muy agradable.»

– Susagna Padro.

«Lugar estupendo para comer o cenar … la carne buenísima y el pulpo increíble. Volveremos. La camarera muy atenta.»

– Mari Carmen Garcia.

«Un buen lugar para tapear. Buen servicio y vermut generoso.»

– Miguel.

CONTACTA

Contacteu per whatsapp al 696 803 236 per grups o reserves. NO ES FAN RESERVES PER EMAIL NI A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI. Gràcies!

RGPD

6 + 15 =